Лікар Довгий Юрій Володимирович

Лікар Довгий Юрій Володимирович

Лікар вищої категорії, кваліфікований нарколог та анестезіолог, головний лікар клініки "Доктор Благо Плюс".
Лауреат нагороди в номінації "За мужність та професіоналізм" ІІІ ступеня

Наркотики є законними?

Найстрашніше те, що суміші для куріння неймовірно поширені серед молоді, їх не так складно купити. Достатньо зайти в інтернет та оформити замовлення. Цілком зрозуміло, що боротьбу з поширенням цієї отрути органи правопорядку програють. Причина проста – виробник постійно змінює склад суміші, додає нові інгредієнти та незначно змінює технологію. Нові речовини не входять до заздалегідь складеного міліцією списку заборонених, і можуть продаватися практично відкрито, без будь-яких юридичних наслідків для розповсюджувача.

Курильні суміші: шлях до тяжкої наркотичної залежності

Позбутися пристрасті неймовірно складно, і в переважній більшості випадків люди переходять на більш важкі наркотики. Фахівці клініки «Благо» констатують, що з вилікуваних за час їхньої роботи понад п’ять тисяч осіб, значний відсоток пацієнтів набув наркотичної залежності у результаті вживання сумішей для куріння.

А тим часом, і старі, і нові суміші деструктивно впливають на організм, завдаючи клітинам головного мозку непоправної шкоди. Після їх вживання людина поводиться неадекватно, нестримні веселощі змінюються агресією і навпаки. Зміни незворотні – виправити заподіяні нервовій системі ушкодження практично неможливо.